PERNE

In fiecare noapte creierul nostru reanalizează amintirile din timpul zilei şi le fixează punând bazele identităţii noastre.

Ca si in cazul saltelei, alegerea pernei este o chestiune foarte personala. Unele persoane nu dau importanta acestui aspect, in timp ce altii sunt foarte pretentiosi in alegerea pernei pe care dorm. Capul cantareste mai mult de 4,5 kg, de aceea perna trebuie sa ofere atat sprijin, cat si confort.

O perna buna ar trebui sa mentina capul in linie dreapta cu spatele si coloana vertebrala. Pozitiile diferite in care oamenii dorm necesita, insa perne diferite.

Studiile arata ca exista o corelatie directa intre aparitia diverselor boli si calitatea somnului nostru, precum si intre calitatea somnului si folosirea unei perne de dormit incomode. Prin urmare, este absolut esential sa oferim toata atentia cuvenita alegerii unei perne ce ne satisface nevoile pe deplin.

Noi va recomandam cu incredere Pernele Memory Foam care sunt disponibile in mai multe variante.

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

PERNA MEMORY CERVICALA

140 RON

Perna Cervicale poate fi in doua vaiante: perna memory "plina" sau "forata". La varianta Forato, perna este strabatuta de o retea de canale verticale care asigura o mai buna circulatie a aerului. Husa este detasabila si poate sa contina uleiuri cu Aloe Vera sau in compozitia husei sa fie cu Argi..

PERNA MEMORY CERVICALA MICA

90 RON

Perna cervicala  prezinta o forma unica ce ajuta la mentinerea pozitiei corecte a coloanei vertrebrale urmarind conturul corpului si repartizand presiunea in mod egal permitandu-va astfel sa va odihniti mai bine fara sa va rasuciti pe perioada somnului.Se muleaza dupa forma capului.Elimina tens..

PERNA MEMORY SAPONETA

140 RON

Pernele fabricate 100% din spuma vasco elastica denumita si Memory Foam, ofera un somn sanatos si odihnitor deoarece se muleaza dupa forma capului, astfel eliminand tensiunea zonei cervicale. Pernele Memory Foam, ajuta la o pozitie corecta a coloanei vertebrale in timpul somnului pentru un som..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)