SALTELE

Se spune ca un somn bun incepe cu o saltea de dormit de calitate. Salteaua este o investitie pe termen lung, fiind un bun cu o perioada de folosinta indelungata. Cel mai probabil vei dormi pe aceeasi saltea, daca ai grija de ea, in jur de 10 ani, cat este de fapt si maximul recomandat, deci are sens sa bagi mai multi bani intr-o saltea de calitate, pentru ca iti vei multumi in fiecare dimineata, cand te vei trezi odihnit si fara dureri de spate. Si un ultim argument pentru alegerea celei mai bune saltele de pat pe care ne-o permitem este faptul ca ne petrecem o treime din viata dormind pe saltea, deci este unul din acele lucruri simple care ne poate imbunatati calitatea vietii extrem de mult.
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)

SALTEA COOL COMFORT

920 RON

Principala caracteristica a unei saltele cu memorie este de a raspunde la caldura si presiunea exercitata de catre organsim cu capacitatea de a se modela perfect la forma corpului in functie de greutatea fiecarui persoane. Desigur, nu toate saltelele cu memorie sunt egale, performanta lor varia..

SALTEA ECOMEN

590 RON

Salteaua Ecomen este o saltea de 20 cm grosime, formata din 2 straturi de spuma: la baza superortopedica/ortopedica si la suprafata un strat moale (soft). Prezinta avantajul ca se poate folosi si pe o parte si pe cealalta, avand 2 duritati diferite. Pentru dureri ocazionale de spate se recomanda par..

SALTEA MEMORY FOAM BELLA SOFIA M5

1.160 RON

Saltea fabricată din spumă poliuretanică și spumă cu memorie, materiale care au un efect benefic asupra somnului și sănătății. Combinația celor două materiale inovatoare și adăugarea de fibre de argint si fibre de bambus in husa, reglează transpirația excesivă pentru un somn relaxant...

SALTEA MEMORY FOAM GIULLIA M7

1.300 RON

Saltea fabricata din spuma poliuretanica si spuma memorie, materiale care au un efect benefic asupra somnului si sanatatii. Combinatia celor doua materiale inovatoare si adugarea de fibre de argint si fibre de bambus in husa, regleaza transpiratia excesiva pentru un somn relaxant. Revolutionara..

SALTEA PERUGIA SUPER ORTOPEDICA

480 RON

Saltea  Perugia SuperOrtopedica Perugia  este o saltea cu o duritate ferma si recomandata pentru stilul de somn pe spate, pe lateral, sau pe burta, pentru orice categorie de varsta  (asigura un suport ortopedic optim pentru coloana vertebrala datorita raportului echi..

SALTEA POCKET IDROMEN 3

1.150 RON

Salteaua Idromem 3 este o saltea ANATOMICA cu husa detasabila cu arcuri impachetate individual, invelite in spuma poliuretanica superortopedica si o placa memory foam de 3 cm. Recomandata pentru stilul de somn pe spate, pe lateral, sau pe burta si pentru orice categorie de varsta  (asigura..

SALTEA POLLUX

800 RON

Salteaua Pollux este o saltea care se deosebeste de alte saltele prin combinarea a doua materiale de inalta calitate, spuma poliuretanica superortopedica si spuma cu memorie.Structura interioara a acestei saltele este stratificata si compusa din spuma poliuretanica cu grosimea de 17 cm la baza ..

SALTEA VENEZIA 5

980 RON

Salteaua Venezia 5 cu husa detasabila, este o saltea ergonomica, fabricata din spuma poliuretanica superortopedica si spuma de memory de inalta calitate, materiale care au un efect benefic asupra somnului si sanatatii.  Combinatia celor doua materiale inovatoare si adaugarea fibrel..

SALTEA VENEZIA SENZATIONE

1.200 RON

Salteaua VENEZIA SENZATIONE este formata dintr-un strat de baza din spuma DORMIFLEX cu 18 cm grosime si strat Memory Foam de 7 cm. Diferenta de rigiditate si elasticitate dintre stratul de baza si celalalt strat confera un efect relaxant, destresand corpul si spatele tensionat dupa eforturile d..

SALTEA VITALCARE

1.000 RON

Salteaua VitalCare este o saltea reversibila ( cu posibiliatea de a se folosi pe ambele parti, cu duritate diferita pe fiecare parte), la partea superioara 3 cm spuma cu memorie in husa, iar la partea inferioara spuma cu memorie de 1 cm.Cu o inaltime de 23 cm, salteaua VitalCare oferta un confo..

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)